Apteekkikosmetiikka

Meiltä löydät luotettavat ja laadukkaat ihonhoitosarjat.

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa ACO, Atopik, Avène, Eucerin, Favora, La Roche-Posay, Louis Widmer ja Vichy. Lisäksi apteekissamme on Idun Minerals -mineraalimeikkisarja.

Kysy neuvoa apteekistamme tai katso tarkempia tuotetietoja kosmetiikkasarjojen omilta nettisivuilta, joiden linkit ovat ohessa. Näin löydät itsellesi sopivan ja tarpeellisen tavan hoitaa ihoasi pohjoisen vaativissa oloissa. Tule apteekkimme tutustumaan ja hyödynnä vaihtuvat tarjoukset.

Kanta-asiakkaana voit hyödyntää ostopassin tarjoamia etuja. Jokaisesta yli 20 euron ostoksesta saat passiisi kassalla leiman (ei koske lääkkeitä) ja 7 leiman jälkeen saat 10 % alennuksen ilman ostoylärajaa.

 

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon eri tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat muun muassa vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

ACO:n kotisivulle

Atopik on kotimainen apteekkikosmetiikkasarja herkälle iholle. Tuotteiden tehoineina ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit. Saatavilla vain apteekeista.

ATOPIK:n kotisivuille

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistajana on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki tuotteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa.

eau thermale avène:n kotisivuille

Eucerin tarjoaa laajan valikoiman erittäin tehokkaita dermokosmetiikan tuotteita. Tuotteet täyttävät eri ihotyyppien tarpeet uusimpien dermatologian standardien mukaisesti. Eucerinin lääketieteellisesti merkittäviä tuotteita on myyty apteekeissa jo yli 100 vuoden ajan.

Eucerin kotisivuille

Kotimainen Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti. Tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Favoran kotisivuille

Idun Minerals on ruotsalainen sarja suojaavia ja hoitavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita, ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan. Valikoimassa ovat myös laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine.

Idun Minerals kotisivulle

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa – tiiviissä yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteiden valmistustapa mahdollistaa bakteereita sisältämättömien tuotteiden valmistamisen, minkä ansioista tuotteet sisältävät minimimäärän säilöntäaineita. Näin valmistetut tuotteet edustavat korkeinta mahdollista laatua, niillä on optimaalinen vaikutus ja ne ovat erinomaisen hyvin siedettyjä. Tuotteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina. 

Louis Widmer:n kotisivuille

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Yli 30 vuoden ajan La Roche-Posay on tehnyt työtä ympäri maailman eri ihotautilääkäreiden kanssa kehittääkseen ihonhoito- ja meikkituotteita, jotka täyttävät heidän tarpeensa ja vaatimuksensa. Tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay -lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee 25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti niin naisille, miehille kuin lapsille.

La Roche-Posay:n kotisivulle

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Vichy:n kotisivulle